Voordelen voor werknemers in Verenigde Staten van Amerika | Rivermate (2024)

Verplichte voordelen

In de Verenigde Staten worden zowel door de federale overheid verplichte als door werkgevers gesponsorde voordelen aan werknemers aangeboden. Het is cruciaal voor werkgevers om deze vereisten te begrijpen voor naleving, en voor werknemers om te weten op welke voordelen ze recht hebben. Hier is een overzicht van de belangrijkste verplichte werknemersvoordelen in de VS:

Sociale Zekerheid en Medicare

De Social Security Act biedt een vangnet voor gepensioneerde werknemers, gehandicapte individuen en hun afhankelijken. Medicare, een ander federaal programma, biedt ziektekostenverzekering voor Amerikanen van 65 jaar en ouder, of degenen met bepaalde handicaps. Zowel Sociale Zekerheid als Medicare worden gefinancierd door loonbelastingen betaald door werknemers, werkgevers en zelfstandigen.

Werkloosheidsverzekering

De federale overheid stelt richtlijnen vast, maar elke staat beheert zijn eigen werkloosheidsverzekeringsprogramma. Dit programma biedt tijdelijke financiële bijstand aan gekwalificeerde werknemers die buiten hun schuld om hun baan verliezen. De toelatingsvereisten en uitkeringsbedragen variëren per staat, maar over het algemeen is een bepaalde periode van werkgelegenheid en gedocumenteerde inspanningen om werk te vinden noodzakelijk om in aanmerking te komen.

Arbeidsongevallenverzekering

De arbeidsongevallenverzekering is een door de staat verplicht programma dat medische voordelen en loonvervanging biedt aan werknemers die gewond raken of ziek worden door werkgerelateerde activiteiten. Werkgevers zijn wettelijk verplicht om een arbeidsongevallenverzekering af te sluiten om deze kosten te dekken.

Familie- en Medisch Verlof (FMLA)

De federale Family and Medical Leave Act (FMLA) stelt in aanmerking komende werknemers in staat om onbetaald verlof op te nemen voor gekwalificeerde familie- en medische redenen, zoals bevalling, adoptie, ernstige ziekte of zorg voor een ziek familielid. De FMLA is van toepassing op bepaalde publieke en private werkgevers met ten minste 50 werknemers binnen een straal van 75 mijl. Werknemers moeten ook voldoen aan specifieke toelatingsvereisten op basis van gewerkte uren en duur van het dienstverband bij het bedrijf.

Aanvullende Overwegingen

Sommige staten kunnen aanvullende verplichte voordelen hebben naast deze federale vereisten. Het is raadzaam om bij het Departement van Arbeid van uw staat navraag te doen voor details. Hoewel dit de verplichte voordelen zijn, bieden veel werkgevers aanvullende voordelenpakketten aan om talent aan te trekken en te behouden.

Optionele voordelen

Veel werkgevers in de VS doen extra hun best om top talent aan te trekken en te behouden door een uitgebreid voordelenpakket aan te bieden. Hier is een overzicht van enkele van de meest voorkomende optionele werknemersvoordelen die in de VS worden aangeboden:

Financiële Zekerheid en Welzijn

  • Tandheelkundige en Visie Verzekering: Deze plannen kunnen helpen de kosten van tandheelkundige zorg en oogonderzoeken, brillen of contactlenzen te dekken.

  • Levensverzekering en Arbeidsongeschiktheidsverzekering: Deze plannen bieden financiële bescherming aan werknemers en hun families in geval van overlijden of arbeidsongeschiktheid.

Werk-Leven Balans en Flexibiliteit

  • Betaald Verlof (PTO): Dit omvat verschillende verlofopties bovenop de verplichte vereisten, waaronder vakantiedagen, ziekteverlof, persoonlijke dagen en rouwverlof. Bedrijven kunnen genereuze PTO-beleid aanbieden om de werk-privébalans en het welzijn van werknemers te bevorderen.

  • Flexibele Werkregelingen: Moderne bedrijven kunnen flexibele werkopties aanbieden, zoals thuiswerken, gecomprimeerde werkweken of flexibele begin- en eindtijden om tegemoet te komen aan individuele behoeften en een gezonde werk-privébalans te bevorderen.

  • Kinderopvang Ondersteuning: Werkgevers kunnen kinderopvangbonnen aanbieden of bijdragen aan kinderopvangkosten om de last voor werkende ouders te verlichten.

  • Wellness Programma's: Bedrijven kunnen investeren in het welzijn van werknemers door on-site sportscholen aan te bieden, kortingen op sportschoolabonnementen of gezondheids- en wellnessprogramma's die gezonde gewoonten aanmoedigen.

Extra Voordelen en Voordelen

  • Bedrijfsauto's of Autovergoedingen: Voor specifieke functies of hogere posities kunnen bedrijven bedrijfsauto's of autovergoedingen aanbieden om werkgerelateerde reizen te vergemakkelijken.

  • Werknemerskortingen: Partnerschappen met verschillende bedrijven kunnen werknemers kortingen bieden op entertainment, sportschoolabonnementen of andere diensten.

  • Onderwijsbijstand: Sommige werkgevers bieden terugbetaling van collegegeld of onderwijsbijstandsprogramma's om werknemers te helpen bij het nastreven van verdere opleiding of professionele ontwikkeling.

  • Gratis of Gesubsidieerde Maaltijden: Bepaalde bedrijven kunnen gratis of gesubsidieerde maaltijden op de werkplek aanbieden als een extraatje voor hun werknemers.

  • Sociale en Recreatieve Activiteiten: Werkgevers kunnen teambuilding evenementen, sociale bijeenkomsten of recreatieve activiteiten organiseren om een positieve werkomgeving en werknemersbetrokkenheid te bevorderen.

Het aanbieden van een uitgebreid voordelenpakket dat verder gaat dan de verplichte vereisten kan een aanzienlijk voordeel zijn voor werkgevers in de VS. Het trekt niet alleen top talent aan en behoudt het, maar verhoogt ook de moraal, productiviteit en loyaliteit van werknemers.

Vereisten voor ziektekostenverzekering

Ziektekostenverzekering in de Verenigde Staten is een complex systeem met een mix van publieke en private opties. Er is geen enkele, verplichte vereiste voor werkgevers om hun werknemers een ziektekostenverzekering te bieden, in tegenstelling tot sommige andere landen.

De Affordable Care Act (ACA)

De ACA, ook bekend als Obamacare, bevatte aanvankelijk een individuele verplichting die de meeste Amerikanen verplichtte om een ziektekostenverzekering te hebben of een belastingboete te riskeren. Echter, de boete voor de individuele verplichting werd in 2017 afgeschaft. De ACA heeft nog steeds een werkgeversverplichting, maar deze geldt alleen voor grote werkgevers (over het algemeen die met 50 of meer voltijdsequivalent werknemers). Deze werkgevers riskeren boetes als ze geen minimale essentiële ziektekostenverzekering bieden aan ten minste 95% van hun voltijdwerknemers en hun afhankelijken.

Publieke Ziektekostenverzekeringsprogramma's

Medicare is een federaal programma dat ziektekostenverzekering biedt aan Amerikanen van 65 jaar en ouder, of aan degenen met bepaalde handicaps. Medicaid is een gezamenlijk federaal en staatsprogramma dat ziektekostenverzekering biedt aan mensen met een laag inkomen, gezinnen en kinderen.

Particuliere Ziektekostenverzekering

Veel werkgevers bieden ziektekostenverzekeringsplannen aan als onderdeel van hun voordelenpakket. Deze plannen kunnen aanzienlijk variëren in termen van dekking, kostenverdeling (eigen risico, eigen bijdragen, co-assurantie) en netwerk van zorgverleners. De ACA heeft online marktplaatsen opgericht waar individuen particuliere ziektekostenverzekeringsplannen kunnen bekijken en aanschaffen. Subsidies kunnen beschikbaar zijn op basis van inkomen om te helpen met de kosten van premies.

Het Belang van Het Begrijpen van Uw Opties

Vanwege de complexiteit van het Amerikaanse ziektekostenverzekeringssysteem is het cruciaal voor zowel werkgevers als werknemers om hun opties en verantwoordelijkheden te begrijpen. Grote werkgevers moeten hun verplichtingen onder de werkgeversverplichting van de ACA beoordelen. Kleinere werkgevers kunnen ervoor kiezen om ziektekostenverzekering als een voordeel aan te bieden, maar zijn niet verplicht dit te doen. Werknemers moeten hun opties verkennen, inclusief door de werkgever gesponsorde plannen, individuele marktplannen en publieke programma's zoals Medicaid, om dekking te vinden die aan hun behoeften en budget voldoet.

Pensioenregelingen

De Verenigde Staten bieden een diverse reeks aan opties voor pensioenplanning, waarbij overheidsprogramma's en door werkgevers gesponsorde plannen worden gecombineerd om je te helpen je pensioenpot op te bouwen.

Sociale Zekerheid

Sociale Zekerheid is een federaal programma dat wordt gefinancierd door loonbelastingen en biedt een basisinkomen voor gepensioneerde werknemers, gehandicapten en hun afhankelijke personen. De geschiktheid en de hoogte van de uitkeringen zijn afhankelijk van factoren zoals je leeftijd, inkomensgeschiedenis en aantal werkjaren. Je kunt je toekomstige uitkeringen schatten met behulp van de online tools van de Social Security Administration.

Door Werkgevers Gesponsorde Pensioenplannen

Door werkgevers gesponsorde plannen spelen een cruciale rol in pensioensparen, vooral gezien de beperkingen van alleen Sociale Zekerheid. Veel werkgevers bieden 401(k)-plannen aan, waarmee werknemers een deel van hun salaris vóór belasting kunnen bijdragen aan hun pensioen. Werkgeversbijdragen, indien aangeboden, kunnen je spaargeld aanzienlijk verhogen. Vergelijkbare opties zijn 403(b)-plannen voor bepaalde non-profit werknemers.

Traditionele 401(k)-bijdragen groeien belastinguitgesteld, waarbij belastingen worden toegepast bij opname tijdens het pensioen. Roth 401(k)-bijdragen worden vooraf belast, maar bieden belastingvrije opnames tijdens het pensioen als aan bepaalde criteria wordt voldaan.

Individuele Pensioenrekeningen (IRAs)

Voor degenen die meer controle of extra spaargeld willen, zijn IRAs een andere optie. Je kunt verdiend inkomen bijdragen, zelfs als je deelneemt aan een door de werkgever gesponsord plan. IRAs hebben jaarlijkse bijdragelimieten die door de IRS zijn vastgesteld, en de geschiktheid kan gebaseerd zijn op factoren zoals inkomen. Er bestaan traditionele en Roth IRA-opties, vergelijkbaar met door de werkgever gesponsorde plannen, met verschillende belastingimplicaties.

Aanvullende Overwegingen

Voor personen die bijna met pensioen gaan, staat de IRS hogere "inhaal" bijdragelimieten toe voor zowel 401(k)s als IRAs. De belastingimplicaties voor bijdragen en opnames uit pensioenplannen kunnen variëren afhankelijk van het specifieke type plan. Het is aan te raden om een belastingprofessional te raadplegen.

Plannen voor een Zeker Pensioen

Hoe eerder je begint met sparen voor je pensioen, hoe meer tijd je geld heeft om te groeien door samengestelde rente. Een financieel adviseur kan je helpen je pensioen doelen te beoordelen, je risicotolerantie te bepalen en een gepersonaliseerd pensioenspaarplan te maken dat gebruik maakt van de beschikbare opties.

Voordelen voor werknemers in Verenigde Staten van Amerika | Rivermate (2024)

References

Top Articles
Mazzaro Cooking Class
Marcel Boom X
Craigslist Free Stuff Merced Ca
BEL MOONEY: Should I leave this boorish, bullying layabout?
NBA 2K25 Best LaMelo Ball Build: 4-WAY GOD - Magic Game World
Levidia 2019
Toro Dingo For Sale Craigslist
Craigslist Carpet Installers
Leccion 4 Lesson Test
Mileage To Walmart
Gay Black Scat
Craigslist/Phx
Myvetstoreonline.pharmacy
United Center: Home of the Chicago Bulls & Chicago Blackhawks - The Stadiums Guide
Teacup Parti Yorkies For Sale Near Me
Joann Ally Employee Portal
Crystal Lust Wiki
Uhcs Patient Wallet
Fintechzoommortgagecalculator.live Hours
Estragon South End
Nyu Paralegal Program
Probasketball Reference
Craigs List Jonesboro Ar
Fk Jones Obituary
Metoprolol  (Kapspargo Sprinkle, Lopressor) | Davis’s Drug Guide
Amanda Bellaci
Greenville Daily Advocate Greenville Ohio
Soul of the Brine King PoE Pantheon 3.14 Upgrade
Standard Specification for Annealed or Cold-Worked Austenitic Stainless Steel Sheet, Strip, Plate, and Flat Bar
Craigslist Swm
Car Star Apple Valley
Pella Culver's Flavor Of The Day
Green Warriors of Norway: “Salvage the 67 tonnes mercury bomb now” | Norges Miljøvernforbund
neither of the twins was arrested,传说中的800句记7000词
Sdsu Office Of Financial Aid
Shiawassee County 911 Active Events
Jetnet Retirees Aa
6023445010
Inland Empire Heavy Equipment For Sale By Owner
Omari Lateef Mccree
Opsb Pay Dates
Bfads 2022 Walmart
Every Act That's Auditioned for AGT Season 18 So Far
Bad Moms 123Movies
2-bedroom house in Åkersberga
John Deere Z355R Parts Diagram
2026 Rankings Update: Tyran Stokes cements No. 1 status, Brandon McCoy, NBA legacies lead loaded SoCal class
Directions To Pnc Near Me
The Penitent One Unmasked
Toxic Mold Attorney Near Me How To File A Toxic Mold Lawsuit Sample Complaint In Apartment Mold Case
100.2华氏度是多少摄氏度
Jetblue Flight Status & Tracker
Latest Posts
Article information

Author: Wyatt Volkman LLD

Last Updated:

Views: 5517

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Wyatt Volkman LLD

Birthday: 1992-02-16

Address: Suite 851 78549 Lubowitz Well, Wardside, TX 98080-8615

Phone: +67618977178100

Job: Manufacturing Director

Hobby: Running, Mountaineering, Inline skating, Writing, Baton twirling, Computer programming, Stone skipping

Introduction: My name is Wyatt Volkman LLD, I am a handsome, rich, comfortable, lively, zealous, graceful, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.